2024 BetMGM Premier Ligi’nin başlangıcını kutlamak için üç dev altın dart Cardiff’e indi

1 Şubat 2024: 2024 BetMGM Premier Liginin lansmanını kutlamak için, BetMGM İngiltere, turnuvanın ilk gecesinin bu gece gerçekleşeceği Cardiff şehir merkezinin çeşitli yerlerine üç dev altın dart indirdi.

Dartlar üç yerde sergilenecek: Utilita Arena yakınındaki Churchill Yolu’nda, Alliance heykelinin yanında ve ikonik Kelt yazısı altında Galler Milenyum Merkezi’nde.

Son PDC Dünya Şampiyonasının başarısının ardından BetMGM, PDC Premier League ana sponsorluğu aracılığıyla dartları yeni altın çağına taşıyor. 12 ft’lik dartlar, dartların indiğini göstermek için Cardiff’e çarparken, bu yılki etkinlik, dart deneyimini yükseltmeyi ve hayranlara benzeri görülmemiş bir eğlence düzeyi sağlamayı vaat ediyor.

Bu gecenin açılış maçında Luke Humphries’in bir kez daha Luke Littler’la, yerel kahraman Gerwyn Price’ın Nathan Aspinall’la, Michael Van Gerwen’in Michael Smith’le ve Peter Wright’ın Rob Cross’la mücadele edeceği Dünya Kupası finalinin rövanş maçı yer alacak. Çeyrek finallerdeki ağız sulandıran kadro, Cardiff’ten kesinlikle keyif alan izleyicileri memnun edecek.

BetMGM UK İngiltere Direktörü Sam Behar şunları söyledi: “BetMGM Premier Ligi, dart için yeni bir altın çağa işaret ediyor ve bu heyecanı Cardiff’e muhteşem bir şekilde taşımaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bugünkü açılış maç günü, eşi benzeri olmayan bir drama ve eğlence sezonu için dikkate değer bir başlangıç ​​olacak.”

BetMGM, 10 şanslı taraftarına Cardiff’teki açılış gecesine genel giriş bileti kazanma şansı sunuyor. Katılmak için hayranların dartlardan biriyle fotoğraf çekmesi ve bunu Facebook veya X profillerinde paylaşmaları yeterli. BetMGM UK’yi takip ettiklerinden ve #BetMGMDarts hashtag’ini kullandıklarından emin olmalıdırlar. Instagram’da hayranların BetMGM’nin gönderisini beğenip takip etmeleri ve #BetMGMDarts yorumunu yapmaları yeterli. BetMGM’lere göz atın X, Facebook Ve instagram daha fazla ayrıntı için.

BetMGM İngiltere Hakkında:

BetMGM UK, Birleşik Krallık iGaming alanında yeni bir altın çağ başlatan yeni bir spor bahisleri ve çevrimiçi kumarhane teklifidir. Rakipsiz oranlar, gelişmiş teklifler ve Birleşik Krallık’ta daha önce görülmemiş büyük ikramiyeler sunuyor. Daha fazlasını şu adreste bulabilirsiniz: BetMGM.co.uk.

BetMGM UK, küresel oyun ve eğlence şirketi MGM Resorts International’ın (NYSE: MGM) bir yan kuruluşu olan LeoVegas Group tarafından işletilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir