Las Vegas’ta kaç tane poker odası kaldı? | Kumarhaneler ve oyunlar

2000’li ve 2010’lu yıllarda Las Vegas’a gelen poker hayranlarının seçebilecekleri düzinelerce oda seçeneği vardı: günde birkaç oyunun oynandığı küçük odalar, Strip’teki orta büyüklükte odalar ve uzun süredir en iyi kart oyuncularının ilgisini çeken büyük odalar. . Bugün 19 tane var.

2000’li yılların ortalarında poker için bir nimet, 2010 yılına kadar bölgeye 70 kart odası getirdi, ancak yaklaşık 20 odaya düşüş – bunların çoğu maliyet nedenleriyle pandemiden sonra kapandı – oyunun kumarhaneler için işleyişinin ne kadar değiştiğini ve nelerin değiştiğini gösteriyor. gelecekte olabilir.

Pandemi sonrası verimlilik iyileştirmeleri

John Mehaffey, eşi Kristina ile birlikte işlettiği VegasAdvantage.com web sitesi için pandemi sırasında poker odalarının kapanışlarını takip etti. Pek çok kumarhanenin küçük veya orta ölçekli poker odalarını “her kuruşun önemli olduğu bir zamanda” kapatmaya karar vermesine şaşırmadığını söyledi.

Mehaffey, “Küçük alanı yönetmeyi bu kadar zorlaştıran şey, eğer yalnızca bir masanız varsa, iki kişiye ihtiyaç duymanızdır – orada her saat için iki saatlik çalışma – çünkü bayiler ileri geri dönüyor,” dedi Mehaffey. “Oda ne kadar küçükse, sayı da o kadar yüksek olur ve o poker odasını işletmek o kadar ekonomik olur. Birleştirmenin gerçekleşmesinin nedeni, bu geniş alanların mümkün olduğu kadar verimli olması, ancak bu küçük alanların öyle olmamasıdır.”

Mehaffey, küçük ve orta büyüklükteki odaların kapalı olmasına rağmen, daha büyük odaların daha iyi performans gösterdiğini, çünkü daha verimli çalışabildiklerini ve kapalı alanlardan oyuncuları çekebildiklerini söyledi.

“Burada gerçekleşen en büyük şey konsolidasyondur” dedi. “Zenginler daha da zenginleşiyor tabiri caizse. Tüm bunlardan önce yaşanabilir, kârlı bir alanınız varsa, genel olarak 2019’a göre daha iyi durumdasınız demektir.”

2021’de birçok kumarhanenin kart odalarını kapatmasıyla yeni açılan Resorts World, bir tane açma planlarına devam etti. Poker operasyonları müdürü Leon Wheeler, bazı şirketlerin kumarhane alanını slot makineleri veya perakende satış mağazası gibi daha karlı bir şey için kullanmayı tercih ettiğini söyledi. Ancak bir alanı işletmeyi seçenler, bunu oyuncuları harcamalarını yerel olarak başka bir yere götürmeye teşvik eden bir kolaylık olarak görüyorlar.

Wheeler, “Bunun kumarhanenin önemli bir parçası olduğunu düşünüyorum” dedi. “Gerçekten Wynn, Bellagio ve Aria’ya benzer bir poker markası yaratmak istiyoruz. Biz de bu sohbetin bir parçası olmak istiyoruz.”

Vegas Poker Odalarının Geleceği

Poker yöneticileri, poker odalarındaki azalmanın pazarın küçüldüğü anlamına gelmediğini söylüyor. Sean McCormack’in, şirkette 2022’de başlatılan yeni bir pozisyon olan MGM Resort International’da poker stratejisi direktörü rolünden başka bir yere bakmayın. Önemli olayları izliyor ve oyuncuların diğer MGM pazarlarını ziyaret etme teşviklerini artırmanın yollarını arıyor.

McCormack, “Buna poker işiyle doğrudan doğrusal bir ilişki olarak bakmıyorum” dedi. “Bunu yapmaya devam edenler onu daha büyük ve daha iyi hale getiriyorlar. Hatta bazı odaların zemin alanı biraz artırıldı.”

Modern canlı oyunun bir örneği olarak Aria’nın poker odasını gösteriyor. Odada günlük turnuvalar, nakit oyunlar ve çeşitli oyun çeşitlerinin yer aldığı 24 masa bulunmaktadır.

“Günümüzün modeli misafirler için poker oyununu güçlendirdi çünkü odaya girdiklerinde beklentilerin ne olduğunu biliyorlar, bir miktar aksiyon olacağını biliyorlar” dedi. “Sanırım bugün aslında diğer parlak günlere göre daha iyiyiz.”

Pokerin geleceği için bir diğer önemli unsur, çevrimiçi ve yüz yüze oyunlar arasındaki bağlantıdır. McCormack, iGaming’in, operatörlerin yeni oyuncuları daha küçük bir katılımla karşılamalarına ve onları bir turnuva veya klasik gezi kazanarak canlı masalara çekmelerine olanak tanıdığını söyledi.

Çevrimiçi ve diğer büyük poker markalarıyla ortaklıklar bu entegrasyonun bir parçasıdır. BetMGM, şirketin portföyündeki fiziksel alanlarla yakın işbirliği içinde çalışır. Caesars Entertainment, World Series of Poker’in sahibidir, Wynn, şampiyonlukları için World Poker Tour ile ortaktır ve Resorts World, Kasım ayında PokerStars ile ilk turnuvasını düzenledi.

Wheeler, bu iki teknolojiyi birleştirmenin oyunu daha da popüler hale getirebileceğini ve odaları daha verimli hale getirebileceğini söyledi. Canlı masalarda çevrimiçi hesaplara yönelik para yatırma/çekme seçenekleri gibi teknolojiler, Vegas odalarına daha fazla misafir çekebilir.

Wheeler, “İnsanlar çevrimiçi pokerin fiziksel poker odalarındaki yalanlara zarar verdiğine dair yanlış bir kanıya sahipler ve bunun tam tersi bir etkisi var” dedi. “Poker sosyal bir oyundur ve çevrimiçi alanda eksik olan da tam olarak budur.”

McKenna Ross, gazetecileri yerel haber merkezlerine yerleştiren ulusal bir hizmet programı olan Report for America’nın birlik üyesidir. Onunla [email protected] adresinden iletişime geçin. Takip etmek @mckenna_ross_ X’te

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir