Ticaret fuarı organizatörleri dört katılımcıdan birinin iGB Affiliate’de yeni olduğunu doğruladı

Yaklaşan iGB Affiliate’in (6-9 Şubat, ExCeL, Londra) organizatörleri tarafından açıklanan rakamlar, katılımcıların %25’inin ilk kez fuarda olacağını doğruluyor ve bu da fuarın önde gelen yeni haberlere ulaşma etkinliği olarak itibarını güçlendiriyor. ve yeni müşteriler gelişen teknoloji markalarını öne çıkarıyor.

Resim: Naomi Barton, Portföy Direktörü, iGB Üyesi

iGB Bağlı Kuruluşunun uluslararası ziyaretçi topluluğuna yeni fırsatlar sağlamadaki rolünün açıklanması, Portföy Direktörü Naomi Barton şunları söyledi: “Bu gösteri, yeni fikirlerin, yeni düşüncelerin ve yeni trendlerin eritildiği bir pota olarak ün kazandı. Yerleşik ve yeni katılımcıların doğru karışımı, iGB ortaklık teklifinin taze, dinamik ve heyecan verici kalmasını sağlar.

“2023 fuarına katılan paydaşlarla yürüttüğümüz araştırma, sektördeki en son trendlerden haberdar olmanın, potansiyel ortaklar ve müşterilerle ağ oluşturmanın, yeni teknolojiler hakkında fikir sahibi olmanın ve farklı bakış açıları ve deneyimler kazanmanın onlar için ne kadar önemli olduğunu gösterdi.” tüm dünyada.”

“‘Yeni’ olan her şeyi öğrenmek için iGB Affiliate’e katılıyorsunuz ve bu deneyimin önemli bir kısmı, fuar alanında ilk kez yer alacak katılımcıların önemli bir yüzdesidir.”

Şöyle ekledi: “Tanıtacağımız yeni teknoloji sağlayıcıları, ziyaretçilerin rakiplerinden bir adım önde olmalarına yardımcı olacak ve fuarda tanıtılan yeni ürünler aracılığıyla ilham verecek.” iGaming’e dahil olan herkes için iGB Affiliate’in 2024 sürümü bir zorunluluktur. Bence.”

2025’te Barselona’ya taşınmadan önce Londra’da düzenlenecek son organizasyon olan iGB Affiliate 2024, 6.500’den fazla katılımcıya, 200’den fazla katılımcıya ve sponsora ve sektörün sürdürülebilir bir şekilde büyümesine yardımcı olmak için uzman liderliğindeki çeşitli içerik oturumlarına ev sahipliği yapacak.

iGB Affiliate 2024 ve nasıl kayıt olunacağı hakkında daha fazla bilgi:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir